fiscale

Formulare Fiscale:

     Tipografia Tipocar tipărește la cerere toata gama de formulare fiscale, care se tipăresc pe hârtie offset sau autocopiativă (în 2 sau 3 ex.)

Fiscale autocopative: facturi, chitanțe, avize, fisă turit, monetare.

Fiscale uzuale: registre, nota de plată, nota de receptie, bon de consum, adeverinte.

pliante

Pliante

     Tipărirea pliantelor se pot realiza pe hârtie offset, carton dublu cretat lucios sau mat, cu grosimi cuprinse între 60-300gr. Dimensiuni recomandate A4 sau A3 pliat în 2 dar pot fi realizate și la alte dimensiuni în funcție de cererea dumneavoastră. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designeri nostri specializați.

afis

Afișe:

     Tipărirea afișelor se pot realiza pe hârtie offset sau lucioasă cu grosimi cuprinse între 60-300gr. Dimensiunea maximă poate fi A2 numai în cazul în care comanda depășeste 500 de afișe sau 33x48 cm fară limită de tiraj. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designeri nostri specializați.

flut

Fluturași:

    Tipărim fluturasi pe hârtie offset sau carton dublu cretat lucios sau mat, cu grosimi cuprinse între 70-300gr. Dimensiuni recomandate A6 dar pot fi realizate și la alte dimensiuni în funcție de cererea dumneavoastră. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designeri nostri specializați.

antet

Foi cu Antet:

     Personalizarea foilor cu antet se pot realiza pe hârtie offset, sau xerox, de grosime cuprinsă între 70-90gr. Dimensiuni recomandate A4 dar pot fi realizate și la alte dimensiuni în funcție de cererea clientului. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designeri nostri specializați.

brosuri

Broșuri:

     Tipărim ori ce tip broșuri pe hârtie offset sau carton dublu cretat lucios sau mat. Coperta broșuri poate fi de grosime cuprinsă între 70-300gr. iar paginile se tipăresc pe hârtie offset sau carton dublu cretat cu grosimit cuprinse între 70-130gr. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designeri nostri specializați.

catalog

Cataloage:

     Tipografia Tipocar vă poate realiza ori ce tip de cataloage borașate sau capsate (cataloage școlare sau cataloage pentru promovarea activităti dumneavoastre). Coperta poate fi realizată din carton cretat lucios sau mat cu grosimi cuprinse între 70-300gr. sau din carton îmbrăcat în imitație de piele de diferite culori. Paginile din interiorul poate fi realizat din hartie offset sau carton cretat cu dimensiuni cuprinse între 70-130gr.

REVISTA

Reviste:

     Revistele pot fi tipărite pe mai multe tipuri de hârtie. Coperta poate fi tipărită pe carton cretat lucios sau mat cu grosimi cuprinse între 70--300gr., iar interiorul poate fi tipărit pe hârtie offset sau carton cretat cu gramaj cuprins între 70-130gr. Revistele pot fi capsate sau brosate.

cv

Cărții de vizită:

     Tipărirea cărților de vizită se realizează pe carton dublu cretat (lucios sau mat cu grosimi cuprinse între 150-300gr) sau pe cartoane speciale. Dimensiuni recomandate 90X50 mm sau 85X55 mm. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designeri nostri specializați care vă pot pune la dipoziție o gamă larga de modele.

inv

Invitați:

     Avem pentru dumneavoastă invitați pentru: nunți, boteze, aniversări, sau alte manifestați, prin care doriți să faceți o impresie bună invitatilor dumneavoastră. Pentru cei intersați vă rog să ne contactați iar noi vă punem la dispoziție cataloagele noastre cu produse.

felicitari

Felicitări:

    Tipărim felicitări pentru sărbătorile de Paște, Crăciun și Anul Nou Felicitările se pot realiza pe carton dublu cretat lucios sau mat, cu grosimi cuprinse între 70-300gr. Dimensiuni recomandate A5 pliat în 2 sau A6 tip carte poștală. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designeri nostri specializați.

agende

Agende:

     Vă punem la dispozitie o gama variată de agende de cea mai bună calitate. Agende datate și nedatate de diferite culori. Agendele pot fi personalizate prin poleire sau serigrafiere.

calendar

Calendare:

    Personalizăm calendare fie de: perete, birou sau buzunar. La prețuri avantajoase. Calendarele de perete sau de birou sunt un suport excelent de promovare având în vedere utilitatea lor pe tot parcursul anului. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designeri nostri specializați.

map

Mape:

    Executăm mape personalizate cu buzunar sau fără buzunar pentru promovarea societăți dumneavostră. Datorită tecnologiei care o dispunem putem realiza mape din carton dublu cretat mat sau lucios cu grosimi cuprinse între 150-300gr, tipărite față verso cu buzunare imprimate sau simple. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designeri nostri specializați.

 

plicuri

Plicuri:

    Avem pentru dumneavoastră o gama variată de plicuri de diferite dimensiuni și culori. Plicrurile se pot persomanlizare macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designeri nostri specializați.

stamp

Stampile:

     Vă oferim o gama completa de stampile auto tușante de înaltă calitate marca Colop printer. Se poate comnda daca doriți numai amprenta, Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designeri nostri specializați.

men

Meniuri:

    Tipărim meniuri pentru restaurante, cafenele, baruri, pizzerii, nunții sau cantine. Meniurile pot fi realiza din cartoane speciale sau din carton dublu cretat lucios mat sau înfoliat, cu grosimi cuprinse între 150-300gr. iar coperta poate fi îmbăcată în imitație de piele de diferite culori și persomanilzată. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designeri noștri specializați.

carte

Carții:

    Tipărim cărți de dimensiun A6, A5, B5, A4, pe hărtie offset cu gramaj cuprin între 70-80gr. Coperta poate fi din carton dublu cretat lucios sau mat sau carton îmbrăcat în imitație de piele de diferite culori și personalizat prin poleire sau serigrafiere. Macheta dacă macheta primită de către de client trebuie prelucrată atunci operația se face contra cost.

legit

Carnete:

    Tipărim carnete pentru elevi și studenți sau carnete de membru.

Coperta poate fi realizată din carton cretat sau carton îmbrăcat în imitație de piele de diferite culori și personalizate prin poleire sau serigrafiere. Paginile interioare pot fi pe hâtie offset sau carton. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designeri nostri specializați.

note

Notesuri:

    Avem pentru duneavoastră notesuri autoadezive și cuburii hârtie de diferite culori sau notesuri tip agenda spiralate.

licen

Lucrări de licență:

    Executăm coperți pentru lucrări de Licență și Dizertație. Coperțile sunt îmbrăcate în imitație de piele de diferite culori și poleite cu text auriu sau argintiu, paginile de regulă forma A4 hărtie xerox. Manuscrisul se pot trimite pe e-mail: tipocar_sm@clicknet.ro sau cu memorie stick sau cd. Pentru comenzi luați legătura cu persoanele noastre de contact.

dip

Diplome:

    Tipărim dipome de merit pentru școli, licee sau alte evenimente pe carton cretat lucios sau mat cu gramaj cuprins între 250-300gr., dimensiuni recomandate A4. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designeri nostri specializați.

sonet

Sonete:

    Tipărim sonete pentru școli și licee pe hătrie cretata lucioasă de 150gr. Dimensiuni recomandate A5 pliat în 3 dar pot fi realizate și la alte dimensiuni în funcție de cererea clientului. Macheta poate fi realizată de client sau de unu dintre designeri nostri specializați.

bilet

Bilete:

    Tipărim bilete de tombolă sau intrare pe hârtie offset, carton cretat lucios sau mat, de grosimi cuprinse între 70-300gr. Biletele pot fi inseriate cu serii curinse între 0-1.000.000 și perforate pentru o rupere cat mai ușoară. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designeri nostri specializați.

dos

Dosare:

    Avem pentru dumneavoastă dosare cu șină sau fără șină format A4 cu copetă din carton duplex de 250gr. Dosarele pot fi pesonalizate la cerere machta poate fi realizată de client sau de unul dintre designeri nostri specializați.

etic

Etichete:

    Tipărim etichete pe hârtie cu gramaj cuprins între 70-250gr. sau hârtie autocolantă mată sau lucioasă. Macheta poate fi realizată de client sau de unul dintre designeri nostri specializați.

Tipografia Tipocar Satu Mare