Despre noi

 
  •      Bine ați venit pe site-ul oficial al Tipografiei Tipocar din județul Satu Mare.
    Prin acest site încercăm să vă prezentăm firma noastră cat și varietate de produse pe care aceasta le produce și comercializează. 
        În decursul celor 10 ani de experiență am creat un standard al calității și seriozitații în furnizarea produselor și serviciilor tipografice și de editura de înaltă calitate la prețuri imbatabile.
    Lucrăm exclusiv cu echipamente noi, de ultima generație și cu cele mai bune materiale. Modul nostru de lucru este flexibil, fiind permament la dispozitia clientilor nostri.
         Tipografia noastră vă pune  la dispozitie o gama largă de produse tipografice: formulare fiscale, formulare medicale(orice model de tipizate tipărite  pe hârtie autocopiativâ sau offset), rechizite școlare, etichete pe hârtie normal și autocolantă, diplome, coperți pentru lucrări de licență și master, invitații de nuntă, felicitări, dosare, agende, calendare, materiale publicitare (pliante, reviste, flyere, mape, carți de vizită, ambalaje, postere, afise, cataloage).
     Scopul nostru este de a ne impune pe piaţa prin standardul calitativ oferit şi punctualitatea cu care ne onorăm termenele.
 

  Grafica și design

 

Creatile și designul grafic de excepție pun la olaltă profesionalismul nostru. Utilizăm cele mai bune software-uri, acestea fiind deja în topul mondial pentru grafica, ilustrații, design vectorial folosit în tipografii și edituri de experți DTP.

 

Tipografia Tipocar Satu Mare